5 липня 2024 11:26

Кіліан Мбаппе: "Ніколи не буде іншого Кріштіану Роналду, він особливий"

Нападник збірної Франції Кіліан Мбаппе поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти Португалії, який розпочнеться о 22.00.


«Ніколи не буде іншого Кріштіану Роналду. Він особливий. Він надихнув ціле покоління. За його плачами голи та трофеї, послужний список неймовірний. Але після матчу, сподіваюся, він буде розчарованим.

Роналду - легенда, але не варто забувати і про інших гравців, які становлять небезпеку. Нам потрібно остерігатися всіх португальських гравців, а не зациклюватись на одному. Коли ви ігноруєте відмінних футболістів, це зазвичай дорого обходиться.

Євро – напружений турнір. Кожен матч зводиться до дрібних деталей. Ми маємо добре діяти на обох кінцях поля. Португальці теж багато працювали і досягли великого прогресу, тож у нас будуть дві команди, налаштовані пройти до півфіналу. Ми готові до матчу та сподіваємося, що зіграємо так, як буде потрібно для перемоги.

Ми маємо амбіції стати чемпіонами Європи, але спочатку потрібно вийти до півфіналу. Потрібно зробити великий крок у матчі із дуже великою командою. На даний момент ми зосереджені тільки на цьому, а не на тому, що було досі, і не на тому, що може статися після цього.

Не думаю, що я готовий на всі сто відсотків. Я не той, хто шукає виправдання, але щоб бути по-справжньому вибуховим та швидким, мені потрібна хороша фізична підготовка, яку я проведу з клубом цього літа. Але це чвертьфінал і я готовий віддати всі сили, щоб допомогти своїй команді. Ми можемо стати чемпіонами Європи, і я хочу скористатися цією нагодою разом з іншими хлопцями», - сказав Мбаппе.