5 липня 2024 09:52

Мессі про сейви Мартінеса в серії пенальті з Еквадором: "Йому завжди подобаються такі моменти, він стає великим. Ми дуже вірили в нього"

Ліонель Мессі висловився про вихід збірної Аргентини до 1/2 фіналу Кубка Америки.


Аргентинці обіграли еквадорців у 1/4 фіналу Кубка Америки (1:1, за пенальті 4:2).

37-річний форвард бив першим у серії та влучив у перекладину.

Про матч

«Все сталося, як ми очікували. У них хороші гравці, це сильна та динамічна команда. Стан поля не дозволяв нам грати так швидко, як ми хотіли. Це завжди полегшує завдання таким, що захищається. Ми знали, що кінцівка буде непростою».

Про травму

«Протягом тижня я намагався позбутися дискомфорту та болю. Тренувався потроху, на останніх заняттях почував себе краще. Звісно, у таких ситуаціях завжди є певний психологічний страх ускладнити травму, але м'язового дискомфорту вже не було. Скалоні запитав, чи я готовий грати. Я сказав, що так».

Про незабитий пенальті в серії («парашутиком» у перекладину)

«Я зробив так, як і задумав. Перед грою я розмовляв із нашими воротарями, особливо пенальті не тренував. На жаль, м'яч пройшов вище за площину».

Про воротаря Мартінеса, який відбив два удари в серії

«Я знаю, що Дібу завжди подобаються такі моменти. Він стає великим. Ми дуже вірили в нього. Перед грою я думав, що якщо справа дійде до пенальті, то ми будемо спокійні, бо маємо перевагу», – сказав Мессі.