5 липня 2024 08:52

Мбаппе про те, що став менше забігати за спини у збірній: "Раніше у нас був Погба: треба було просто побігти - і м'яч у тебе в ногах. У нинішніх партнерів не зовсім ті характеристики"

Кіліан Мбаппе висловився про зміни у своїй грі у складі збірної Франції.


Форвард «Реала» відповів, чому став рідше забігати за спини захисникам під час гри у збірній.

«Нападник завжди має адаптуватися до всіх ситуацій, до своїх товаришів за командою, до їхніх характеристик.

Багато хто згадує, як ми грали, коли я тільки прийшов до збірної. Але ми мали інші гравці. Наприклад, у центрі грав Поль Погба. З ним треба було просто опустити голову, побігти, попросити м'яча – і він у тебе в ногах.

Як нападник, ти маєш проаналізувати, з гравцями якого типу ти граєш, і постаратися поставити їх у найкращі умови. З тими гравцями, які є зараз, можливо, ми менше атакуємо простір за спинами захисників, тому що партнери не мають ті характеристики, щоб відправляти мене туди.

Але я обожнюю поглинати відкритий простір, якщо він є. Якщо завтра будуть відкриватися вільні простори, я кинуся туди, сподіваючись, що ми зможемо захопити їх і забити голи.

Не думаю, що цілком набрав форми. Думаю, що для того, щоб справді грати на 100%, бути дуже вибуховим та швидким, мені потрібна хороша підготовка, яка буде у мене з клубом», – заявив нападник збірної Франції та «Реала».