4 липня 2024 16:40

Фірміно став євангелістським пастором. Посвята відбулася в заснованій ним церкві: "Уся справа в силі Бога. Він вибирає те, що здається неймовірним! Дякую Тобі, Ісусе"

Роберто Фірміно став євангелістським пастором.


Колишній нападник «Ліверпуля» повідомив, що його посвятили у пастори. Церемонія відбулася 30 червня у рідному місті Фірміно Масейо, у церкві Манах, яку футболіст заснував три роки тому разом зі своєю дружиною та двома священиками.

«Церкві Манах виповнилося 3 роки. Який незабутній вечір! Ця церква народилася в серці Божому, і ми надзвичайно вдячні за привілей бути свідками всього, що зробив Господь.


Біблія свідчить у посланні до Ефесян 3:20: «А Тому, Хто силою, що діє в нас, може зробити незрівнянно найбільше, чого ми просимо, або про що думаємо, Тому слава в Церкві в Христі Ісусі в усі пологи, від віку до віку» . Вся річ у його силі, оскільки нашої заслуги у цьому немає. Нашою метою ніколи не було відкрити церкву чи отримати церковний сан. Бог це добре знає.


Після нашої зустрічі з Христом у наших серцях горить пристрасне бажання... щоб люди знали про цю любов, яку ми зазнали. Тепер ми маємо інше бажання і відповідальність – бути пастирями з наказу Божого серця і працювати на благо Царства.

Ми дуже збентежені, коли бачимо, наскільки велика милість Божа до нас. Він справді вибирає те, що здається неймовірним! Дякую Тобі, Ісусе. Дякую вам, батько Хайро та мати Кейла, за те, що підштовхували нас і вірили в нас», – написав бразильський форвард «Аль-Ахлі».