4 липня 2024 09:07

Ніко Вільямс про образи в соцмережах: "За екраном усі дуже сміливі. Діти не розуміють, яку шкоду можуть завдати людині словами"

Ніко Вільямс висловився про образи у соціальних мережах.


– Вам довелося закрити свої соціальні мережі після півфіналу Кубка проти «Осасуни», в якому ви пропустили кілька моментів. Чому вас це навчило і як ви навчилися справлятися із цим?

– Я опинився у складній ситуації. Багато людей почали надсилати мені дурні листи, вони налаштувалися проти мене. Я закликаю дітей усвідомлено підходити до того, що вони пишуть у соціальних мережах. Тому що, зрештою, за екраном усі дуже сміливі. З анонімністю просто.

Але я спеціально виділив дітей, тому що вони не розуміють, яку шкоду вони можуть завдати людині певними словами. Зрештою, ви не знаєте, що може відбуватися у житті іншої людини. Ви можете завдати йому болю.

У мене були важкі часи, але, поговоривши зі своєю сім'єю, я зрозумів, що маю змінити свій спосіб мислення, що, якщо в мене буде поганий день, можуть з'явитися образливі коментарі. Люди завжди вичікуватимуть момент.

Зараз я на вершині; якщо я проведу погану гру в п'ятницю, то всі будуть говорити, що я жахливий. Ось із чим мені доводиться жити як футболісту. Я живу із цим. Професіонали знають, який у нас має бути менталітет. Сподіваюся, у п'ятницю я проведу гарний матч, – сказав вінгер «Атлетіка» та збірної Іспанії.