3 липня 2024 08:35

Перес: "Реал" – клуб, який належить серцям людей, незалежно від їхнього походження, релігії чи соціального стану. За 122 роки він став найулюбленішим у світі"

Президент «Реала» висловився про цінності клубу.


Флорентіно Перес звернувся до випускників вищої спортивної школи Реала при приватному університеті Universidad Europea.

«Я хотів би привітати вас із закінченням навчання. Ви потрапили сюди завдяки своїй наполегливій праці та таланту. З моменту свого відкриття у 2006 році ця школа завжди була націлена на залучення людей з різних країн, і ви є гарним прикладом цього.

За ці 18 років через наші аудиторії пройшли близько 17 000 студентів, і 80% цьогорічних випускників приїхали з інших країн. Наша школа символізує змішання культур та єдність народів.

Зараз ви розумієте цінності організації, яка за свою 122-річну історію стала найулюбленішою і викликає захоплення у світі. Це сталося тому, що успіхи мадридського «Реалу» ґрунтуються на міцному, незмінному фундаменті.

Ці священні принципи визначили шлях і сформували легендарну історію нашого клубу: наполегливу працю, зусилля, самопожертву, постійне вдосконалення, дух товариства, смиренність, повагу та солідарність.

Ви дізналися, що «Реал Мадрид» – це почуття та ставлення до життя, це фундаментальний спосіб вирішення проблем та негараздів. Ми – клуб, який належить серцям людей, незалежно від їхнього походження, культури, мови, етнічної приналежності, релігії чи соціального стану», – сказав Перес.