2 липня 2024 23:18

Брагару та Піхальонок поспілкувалися з уболівальниками під час автографсесії на стадіоні "Динамо"

У вівторок, 2 липня, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського було людно. Незважаючи на міжсезоння, на клубну динамівську арену завітали вболівальники, аби поспілкуватися з літніми новачками команди – півзахисниками Максимом Брагару та Олександром Піхальонком.


Конференцзала стадіону, що носить ім’я легендарного тренера, була заповнена, фактично яблуку нема куди було впасти. Фактично автографсесія була розділена на дві частини. Спочатку футболісти відповідали на численні питання присутніх, причому питання були як про футбол та їхню кар’єру, так і про повсякденне життя.


Примітно, що посеред зустрічі на стадіоні через стабілізаційні відключення, що застосовуються у столиці, зникло світло, але це аж ніяк не вплинуло на загальний настрій присутніх – світло швидко відновили, і автографсесія та імпровізована пресконференція продовжилися.

Найкращий гол у кар’єрі

Брагару: у ворота «Шахтаря» (зірвав оплески в залі)

Піхальонок: у ворота «Аполлона» в Лізі конференцій сезону-2022/2023

Кумири дитинства

Брагару: Андрій Ярмоленко. «Дуже круто, що зараз буду грати зі своїм кумиром у дитинстві в одній команді», – зізнався Максим.

Піхальонок: Андрій Шевченко.

З ким найбільше спілкуєтеся в команді

Брагару: з Олександром Сиротою.

Піхальонок: з Віталієм Буяльським.

Улюблена позиція на полі

Брагару: Лівого вінгера. Люблю атакувати, створювати моменти для партнерів, можу навіть форварда зіграти.

Назва для власної автобіографії

Піхальонок: «Шлях».


Задовольнивши цікавість усіх присутніх (Брагару морально підтримувала в залі кохана дружина Марія), на футболістів чекав «другий тайм». Усі присутні вболівальники мали змогу сфотографуватися з гравцями, а також отримати на згадку фотокартки, підписані власноруч Максимом та Олександром. З порожніми руками з цієї зустрічі не пішов жоден уболівальник.

Олександр Піхальонок:

- Партнери дуже добре прийняли нас, тепер будемо старатися зігратися на футбольному полі, щоб якомога краще підготуватися до офіційних матчів. Що важче – дворазові тренування чи подібні зустрічі з уболівальниками? Сьогодні на автографсесії ми кайфували, а від бігу в 35-градусну спеку ти не сильно кайфуєш (посміхається). Звичайно, коли вже починаємо працювати з м’ячами, то отримуємо вже набагато більше задоволення.

Максим Брагару:

- Адаптація проходить позитивно. У нас дворазові тренування, спілкуємося з хлопцями, стаємо однією родиною. Незабаром до нас приєднаються збірники, особливо я чекаю на Жору Бущана та його жарти (посміхається).

Фото - ФК «Динамо»