2 липня 2024 22:37

Тренер збірної Румунії про 0:3: "Ми засмучені – хотіли більшого. Румунам треба вірити у себе, тоді вони можуть робити фантастичні речі"

Головний тренер збірної Румунії підбив підсумки матчу з Нідерландами.


Румуни програли у матчі 1/8 фіналу з рахунком 0:3

«Сьогодні завершилася чудова історія, яка розпочалася два роки тому. Ми продовжили цю історію тут, у Німеччині, разом із уболівальниками збірної.

Команда доклала великих зусиль, і ми засмучені – хотіли більшого, але ми віддали всі сили. Дякуємо хлопцям, уболівальникам та румунам у всьому світі, які підтримували нас.

Румунам треба вірити у себе, тоді вони можуть робити фантастичні речі. Їм потрібно розвивати нові покоління. Їм потрібно черпати натхнення, дивлячись на цих футболістів, і використовувати їх як зразок для наслідування, бо вони віддали всі сили.

Це уроки, які ми можемо використати. Цей зв'язок між румунським народом та національною командою може стати новим початком.

Ми намагалися здивувати Нідерланди, і я думаю, що ми досягли успіху в цьому до 20-ї хвилини. Ми хотіли розбити їхній тиск, їхні зв'язки. Ми створили перший великий момент у цій грі. Але вони мають високий клас і зуміли вивести нас із рівноваги голом.

Усі три голи Нідерландів стали результатом індивідуальних дій. Гравці топ-клубів вміють створювати моменти», – сказав Едвард Йорданеску.