2 липня 2024 16:49
2

"Особливе значення". Тренер "Партизана" висловився про поїздку на ганебний "братський турнір" до Росії перед матчем з "Динамо"

Белградський "Партизан", з яким київське "Динамо" зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, візьме участь у турнірі у Москві. Сербський колектив заявився на товариські змагання, яким у країні-агресорі дали назву "Братський Кубок".


Турнір пройде з 3 по 7 липня на стадіонах московських "Динамо" та ЦСКА, які є господарями першості. У коментарі порталу Sport24 головний тренер белградської команди Олександр Станоєвич висловив дике захоплення з приводу поїздки до Росії. Його не збентежило, що буквально через три тижні "Партизан" має зустрітися з українцями, які страждають від агресії РФ.


”Радий, що ми в конкурентному середовищі зможемо підготуватися до чемпіонату та єврокубків. Особливе значення грає матч із ЦСКА, нашим братським клубом.
Думаю, враховуючи нашу дружбу з Миколичем, ми матимемо час, щоб Марко мені показав московські пам'ятки", — передає слова Станоєвича рашистське ЗМІ.


Фото: partizan.rs

З подвійною мотивацією динамівці повинні вибити цих " братушєк " з єврокубків!!!
Братушки сраные!!!