2 липня 2024 13:55

"Динамо" з голами Брагару та Лонвейка розгромило "Інгулець" у контрольному матчі

У вівторок, 2 липня, перша команда «Динамо» провела перший контрольний поєдинок у рамках підготовки до нового сезону 2024/2025. Гра відбулася на полі клубної навчально-тренувальної бази у Вiтi-Литовськiй. Суперником підопічних Олександра Шовковського став «Інгулець».


Наша команда перемогла з упевненим рахунком 4:0.

На 39 хвилині відзначився новачок «Динамо» Максим Брагару: Волошин отримав м’яч на правому фланзі, прострілив уздовж штрафного майданчика, де з ним зустрівся Брагару та потужним ударом вразив дальній кут воріт.


Відповіли гості майже так само небезпечно, але динамівців на останній хвилині першого тайму виручила поперечина, яка прийняла на себе удар суперника.

А щойно розпочався другий тайм, як другий м’яч динамівців забив Кирило Пашко. Він отримав передачу зліва та завдав удару з району правого кута штрафного майданчика. З цим ударом впорався воротар, але з другої спроби динамівський півзахисник не схибив – 2:0.


Пізніше «Інгульцю» пощастило, коли після подачі від кутової позначки та удару по воротах, м’яч влучив у поперечину.


Але на 56 хвилині динамівці все ж відзначилися знову. Пашко на замасі прибрав суперника та вивів на ударну позицію Лонвейка, який ударом із меж штрафного майданчика довів рахунок до великого – 3:0.


А остаточний рахунок ударом головою встановив Попов. Після флангового навісу Піхальонка та дотику Супряги Денис майстерно переправив м’яч у сітку – 4:0.


У складі «Динамо» на поле виходили: Нещерет, Моргун, Вівчаренко, Сирота, Дячук, Біловар, Попов, Михавко, Караваєв, Малиш, Дубінчак, Андрієвський, Шепелєв, Буяльський, Царенко, Волошин, Кабаєв, Брагару, Пашко, Піхальонок, Лонвейк, Горбач, Пономаренко, Супряга.


Фото: ФК "Динамо"