2 липня 2024 13:45

"Роналду думає тільки про себе, він показав своє справжнє обличчя. Його реакція ганебна - не все крутиться навколо нього". Хаманн про сльози Кріштіану після незабитого пенальті

Дітмар Хамман розкритикував поведінку Кріштіану Роналду.


Португалець заплакав у перерві між екстра-таймами матчу зі Словенією у 1/8 фіналу Євро-2024 (0:0, 3:0 – пен.) після незабитого пенальті.

«39-річний футболіст грає 120 хвилин, не забиває пенальті. Маю сказати, що я повірив у всю цю нісенітницю про те, що Роналду став командним гравцем, тому що тепер він потребує команди більше, ніж раніше. Я теж у це повірив, але думаю, що сьогодні він показав своє справжнє обличчя.


Він промахується з пенальті, починає плакати на полі, плаче у перерві додаткового часу. І я думаю: «Все крутиться навколо тебе». У команді 26 гравців, 20 тренерів, 30 або 40 тисяч уболівальників на трибунах – не все крутиться довкола тебе.


Я намагаюся бути об'єктивним, але я вболівав за Словенію, бо вважав цю реакцію ганебною, вважав це неприйнятним. Я ніколи не бачив нічого подібного, тому що, як тільки ти починаєш показувати емоції, як стаєш емоційним, це кінець.


Тож у цей момент тренер мав сказати: «Ти маєш піти з поля, бо ти не в змозі грати».


На його честь, Роналду першим пробив пенальті у серії та пробив його добре, це був дуже гарний пенальті. Але, як я вже сказав, я повірив у всю цю нісенітницю про те, що Роналду став командним гравцем, це абсолютна нісенітниця. Він думає лише про себе.


Він забиває пенальті та перепрошує перед уболівальниками, йому не потрібно вибачатися. Він розпочне наступний матч, але я не бачу іншого результату, окрім перемоги Франції», – сказав колишній півзахисник збірної Німеччини та «Ліверпуля», виступаючи на ірландському телеканалі RTE.