2 липня 2024 08:58

Петі про Мбаппе у збірній: "Деяких партнерів може дратувати його его, він завжди в центрі уваги. Команда підтримує його, але на полі він проявляє себе не найкращим чином"

Еммануель Петі висловив думку про роль Кіліана Мбаппе у збірній Франції.

«Він перебуває у центрі уваги як у роздягальні, так і за її межами.

Є команда з Кіліаном Мбаппе і без нього і йому самому подобається бути в центрі уваги.


Але я думаю, що його задоволення від гри у збірній зовсім відрізняється від того, що було у «ПСЖ». Це видно, тому що він посміхається і у нього справді добрі стосунки з багатьма гравцями.

Але якщо говорити про его, я чув, що деякі гравці іноді можуть дратуватися, тому що він відтягує на себе увагу в роздягальні та поза нею.

Для мене Кіліан Мбаппе, ймовірно, найкращий гравець у команді, і команда підтримує його, але, як я вже казав, як лідер, він не найкраще реагував на поле.

Він завжди говорить про відповідальність, про те, щоб бути головним гравцем, найкращим у світі. У нього великі амбіції, але він повинен піддавати себе тиску.


Він далекий від того, що може зробити для цієї команди, тому я чекаю набагато більшого, тому, якщо він продовжить так поводитися, це може стати проблемою для решти гравців», – заявив екс-гравець збірної Франції talkSPORT.