2 липня 2024 13:57

Касільяс розповів про значущість трансферу Мбаппе для "Реала"

Колишній голкіпер мадридського «Реала» Ікер Касільяс розповів про значущість переходу Кіліана Мбаппе для мадридського клубу. Нагадаємо, вчора, 1 липня, Мбаппе офіційно став футболістом "Королівського клубу".

«Цього року «Реал» Мадрид був дуже добрим, він здолав, перевершив своїх суперників. „Жирона“ — це команда, яка зробила сюрприз, змусила битися інші клуби, яких там не було або які майже завжди були на верхніх позиціях, а деякі важливі та визначні команди іспанського футболу залишилися осторонь. Заслуга в тому, що цього року „Реал“ був дуже добрим у всіх сенсах, як в обороні, так і в нападі, колективно. Я думаю, що небагатьом командам вдалося поставити «Реал» Мадрид у глухий кут.

Парафія Мбаппе? Він гравець, який дає тобі більші плюси, допомагає додавати, дає більше енергії, заряджає твою батарею. Давайте подивимося, як виступатимуть інші клуби і як вони впораються з тим, щоб протидіяти цьому футболістові. Мадрид добре посилився, але зараз інші команди мають вийти вперед і ускладнити завдання», — наводить слова Касільяса Marca.


Раніше Мбаппе виступав за «ПСЖ» та «Монако».