1 липня 2024 17:55

Більше не суперник Роналду та Каштру: колишній тренер "Шахтаря", СК "Дніпро-1" та "Карпат" Йовічевич залишився без роботи

Ексголовний тренер донецького Шахтаря, Дніпра-1 та львівських Карпат Ігор Йовічевіч покинув Аль-Раед, який очолював протягом минулого сезону.


«Я хотів би оголосити, що сьогодні моя подорож з Аль-Раедом підійшла до кінця. Дуже довгий, важкий і важкий сезон, з великою кількістю прекрасних моментів і емоцій. Ми були разом, як одна сім'я. Але сьогодні ми розходимося».


Хорватський фахівець подякував усім причетним до клубу за підтримку у складні часи.


«Я також хотів би нагадати, що коли у нас були погані результати, також погані часи в клубі, усі члени клубу та президент підтримували мене, увесь персонал підтримував мене, усі гравці підтримували мене, і ми підтримували один одного та наполегливо працювали, щоб досягти того, у що ми вірили».


Наставник побажав Аль-Раеду успішної гри у майбутньому, а також запевнив, що готовий до нових викликів.


«Хочу подякувати своїм гравцям, пану Президенту, своєму тренерському штабу, директорам клубу, членам, медичному персоналу та нашим уболівальникам. Я бажаю Аль-Раеду великих успіхів у майбутньому. Готовий до нових викликів!», – написав наставник.