1 липня 2024 09:54
1

Джерело: "Динамо" не робило пропозицій щодо трансферу Бейгера. Ексзахисник МЮ не сподобався селекційній службі киян

Телеграм-канал "Футбол з вертольоту" відреагував на інформацію польських ЗМІ, що "Динамо" зробили пропозицію щодо трансферу захисника "Шльонска" Лукаша Бейгера.


"Вчора зʼявилась інформація про нібито інтерес "Динамо" до захисника польського "Шльонска" Лукаша Бейгера і про навіть пропозицію, яка надійшла полякам. Вдалося трохи дізнатися про цю ситуацію. Наші джерела стверджують, що апріорі кандидатура Бейгера виплила з подачі відомого українського агентства, яке запропонувало його киянам і намагалось просунути його кандидатуру.


Однак гравець не сподобався селекційній службі клубу, особливо його здатність до фізичної боротьби і боротьби на другому поверсі. Тим самим, кандидатура польського захисника станом на сьогодні є неактуальною для "Динамо". Жодних офіційних пропозицій київський клуб не робив.


Польська преса роздмухує цей інтерес, адже в ньому зацікавлені як агенти, так і "Шльонск", який має намір продати захисника і за допомогою штучного ажіотажу хоче підняти ціну на Лукаша. Таким чином не варто розраховувати на цей перехід до столичного клубу", - йдеться у повідомленні джерела.


Фото: manutd.com

Телеграм-канал "Футбол з вертольоту". Надійність інформації від джерела з такою назвою викликають великі сумніви