1 липня 2024 08:16

Де ла Фуенте після 4:1 з Грузією: "За грою Іспанія могла забити 8 або 9 голів. Проти Німеччини ми маємо показати свою найкращу версію"

Луїс де ла Фуенте прокоментував вихід Іспанії до 1/4 фіналу Євро-2024.


У матчі 1/8 фіналу Іспанія обіграла Грузію (4:1). На наступній стадії турніру іспанці зіграють із Німеччиною.

«Ми дуже щасливі – ми знаємо, чого варто бути тут і наші останні результати доводять це. Це вводить в оману, тому що по грі ми могли забити 8 чи 9 голів. Суперник небезпечний на контратаках, але ми доклали всіх зусиль.

Це заслуга гравців, ми передаємо їм ідеї з лавки, але вони добре розуміють ігрові ситуації, коли потрібно більше бігати, а коли володіти м'ячем. Було складно через те, як складалася гра, але нам вдалося зберегти спокій. Вони пропустили чотири м'ячі, але могли пропустити набагато більше.

Гравці дуже раді – для нас це був дуже важливий матч, завдяки якому ми зіграємо з Німеччиною у чвертьфіналі. Ми знали, як важливо було досягти цього – ніхто нічого нам не давав, ми досягли всього завдяки праці. Ми впевнені у собі.

Спочатку ми відновимося, а потім продовжимо насолоджуватися футболом, використовуючи наші численні сильні сторони і стаючи з кожним днем все більш пізнаваними. У матчі з Німеччиною ми маємо показати свою найкращу версію», – сказав головний тренер збірної Іспанії.