30 червня 2024 22:15

ФЕЛІПЕ: "Деякі співробітники "Ворскли" не поважали іноземців"

Як стало відомо Sport.ua, цього літа «Ворскла» попрощалася з бразильцями, які захищали її кольори минулого сезону (серед них Феліпе Родрігес, Тіаго Сантана та Тіаго Кунья). Під питанням лише Лукас Перейра, який має контракт до кінця 2025 року, але й він, за нашою інформацією, навряд чи повернеться до клубу.


Півзахисник Феліпе Родрігес, з яким поспілкувався кореспондент Sport.ua, залишився задоволений полтавським періодом кар'єри. Навіть попри те, що, за словами гравця, далеко не всі в клубі ставилися до нього та інших легіонерів з повагою.


«Незважаючи на те, що в Україні йде війна, мені сподобалося у вашій країні. Де продовжу кар'єру, поки не знаю. Мій контракт з «Ворсклою» закінчується 30 червня. Я вдячний клубу за все і бажаю йому тільки успіхів. Хоча змушений визнати: деякі співробітники «Ворскли» ставилися до іноземців не дуже добре, без поваги. Це було неприємно. Коли ти відчуваєш підтримку, справи на полі точно йдуть краще», — сказав Родрігес.


28-річний півзахисник (хоча приходив він з «Новорізонтіно» захисником, а останнім часом взагалі грав центрфорвардом) провів у Полтаві два роки. У минулому сезоні Феліпе Родрігес зіграв за «Ворсклу» 22 матчі, забив 3 м'ячі та віддав 1 гольову передачу.