30 червня 2024 14:45

"Інгулець" розлучився з бразильцем і найкращим бомбардиром команди

Як стало відомо Sport.ua, у новому сезоні за «Інгулець» не гратимуть атакувальний півзахисник Альваро Вієйра і нападник Сергій Сітало. Контракти з обома футболістами розірвані на рік раніше терміну.


29-річний Альваро, відомий в Україні за виступами за «Львів» (65 ігор і 8 голів в УПЛ), приєднався до «Інгульця» в березні цього року, але провів за команду лише 4 неповних матчі. А ось 34-річний Сітало за підсумками минулого сезону став найкращим бомбардиром петровського клубу, забивши 12 м'ячів і віддавши 6 гольових передач у 24 матчах Першої ліги. Колишній форвард «Зірки» та «Олександрії» відіграв за «Інгулець» три роки.

Раніше команду залишив досвідчений півзахисник Віталій Кольцов, який продовжить кар'єру в «Буковині». Першим літнім новачком клубу став екс-хавбек тернопільської «Ниви» Роман Волохатий. Днями він підписав із клубом трирічний контракт.

«Інгулець» за підсумками минулого сезону виграв малі золоті медалі і через рік повертається в УПЛ. У червні у команди змінився головний тренер: після відходу Владислава Лупашка в «Карпати» U19 на цю посаду призначено Василя Кобіна.


Фото - ФК «Інгулець»