29 червня 2024 09:51

Жан ТРОНТЕЛЬ: "Зоря" – це великий клуб із європейськими традиціями"

Новачок «Зорі» Жан Тронтель дав перше інтерв'ю у футболці луганського клубу.


«Перш за все, я дуже радий бути тут, приєднатися до такого сильного в Україні клубу, як «Зоря». Наразі я ще не встиг поспілкуватися зі всіма хлопцями, тому що приїхав тільки вчора надвечір.

Знаю, що «Зоря» – це великий клуб з європейськими традиціями. Готовий працювати та допомагати команді. Я слідкував за виступами «Зорі» в Лізі Конференцій. Дивився гру проти «Гента». Всі казали, що «Зоря» - гарна команда, та часто грає в єврокубках.


Ми спілкуємось однією мовою з тренером Младеном Бартуловічем та гравцями Петаром Мічіним та Яковим Башичем. Гадаю вони допоможуть мені краще зрозуміти команду, партнерів, легше та скоріше адаптуватися. Вже розмовляв з Петаром, зараз поспілкуюся з тренерами. Тому, думаю, все буде чудово.


Частіше я граю на позиції правого захисника. Але також можу зіграти центрального захисника та справа в півзахисті. Дуже хочу зіграти якомога більше хвилин, допомагати перемагати для того, щоб бути кращими, ніж ми зараз є. Ну і звичайно, посісти місце десь на горі турнірної таблиці».

24-річний гравець раніше захищав кольори клубу «Мура» Словенія. До цього виступав в клубі «Браво» Любляна. На його рахунку 132 матчі, 2 голи та 14 результативних передач.


Фото: ФК "Зоря"