28 червня 2024 23:39

Гюндоган про "Реал": "Найуспішніший клуб десятиліття, та й не тільки. Він ніколи не панікує і завжди зберігає спокій, це дивно"

Ілкай Гюндоган відзначив гру мадридського "Реала".


«Якщо подивитися на «Реал», найуспішніший клуб останнього десятиліття, та й не тільки, як він ніколи не панікує та завжди зберігає спокій – це дивно.

Потрібно також розуміти, коли ви контролюєте гру та коли дійсно потрібно покарати суперника. В іншому випадку, все швидко зміниться, і ви покараним ви самі.

Мені важливо, щоб команда розуміла, що є моменти, коли ми трохи відстаємо від суперника. У ЗМІ це одразу інтерпретується негативно, але це абсолютно нормально. Ми команда, яка прагне контролювати м'яч. Але ми також маємо витримувати моменти, коли суперник володіє м'ячем хвилину, 15, 20 передач, не втрачаючи спокою.

Іноді ми втрачаємо терпіння, не розпізнаємо правильний момент для пресингу, запізнюємося і починаємо панікувати. Збереження спокою та ухвалення цього – ментальний крок, який потрібно зробити», – сказав півзахисник «Барселони» для Frankfurter Allgemeine.