28 червня 2024 22:05

Салах, мабуть, не поїде на Олімпіаду і проведе передсезонню із "Ліверпулем". Єгипетська федерація досі не обговорила це із клубом

Мохамед Салах, мабуть, не зіграє на Олімпіаді.


Як пише Liverpool Echo, єгиптянин з великою ймовірністю пропустить Олімпійські ігри в Парижі і проведе передсезонну підготовку з «Ліверпулем» цього літа.

Салаха хотіли включити до складу олімпійської збірної Єгипту на майбутні Ігри як один із трьох гравців старше 23 років, проте менш ніж за місяць до початку турніру єгипетська футбольна асоціація ще не обговорювала це питання з мерсисайдцями.

Олімпійський футбольний турнір стартує 24 липня, його фінал відбудеться 9 серпня – за вісім днів до початку сезону АПЛ.

Зазначається, що Ліверпуль не зобов'язаний відпускати Салаха, оскільки Ігри не вбудовані в календар ФІФА. Хоча офіційного діалогу не було, в Єгипті тепер «на 90% упевнені», що нападник «червоних» залишиться у клубі на передсезонну підготовку.

Очікується, що Салах візьме участь у клубному турне США наприкінці липня та на початку серпня і зможе зіграти в товариських матчах проти «Бетіса», «Арсеналу» та «Манчестер Юнайтед», а також проти «Севільї» на «Енфілді» в неділю, 11 серпня.