27 червня 2024 16:03
2

Офіційно. Брайан Себальйос - гравець "Динамо"

ФК «Динамо» (Київ) домовився з бразильською «Форталезою» про оренду 23-річного колумбійського захисника Браяна Себальйоса.


Угода розрахована на півроку, до завершення календарного 2024 року. По завершенні цього терміну «Динамо» матиме право першочергового викупу трансферу футболіста.


Коротка довідка


Браян Себальйос народився 2 травня 2001 року в колумбійському місті Калі. Є вихованцем клубу «Університаріо Попаян», за який юнак дебютував у дорослому футболі, а саме в колумбійській Примері В, за місяць до свого 17-річчя. На початку 2019 року Браян, який виступає на позиції центрального захисника, перейшов до іншого клубу Прімери В – «Депортес Кіндіо», з яким у 2021 році вийшов до вищого дивізіону Колумбії.

На початку 2022 року Себальйос перейшов до бразильської «Форталези». За півтора року, проведених у клубі з однойменного міста, Браян зіграв у 47 матчах, ставши двічі чемпіоном штату Сеаренсе (в 2022-му та 2023-му) та володарем Кубку Нордесте.


Влітку 2023-го центрбек повернувся на батьківщину, вирушивши в оренду до клубу вищого дивізіону – «Атлетіко Хуніор». За підсумками сезону Браян поповнив свою колекцію ще й чемпіонським титулом, тріумфувавши разом із «юніорами» в Torneo Finalizacion-2023.


Також в активі Себальйоса 4 матчі у складі збірної Колумбії U23. Разом із командою Браян брав участь у передолімпійському турнірі на Ігри-2024.

Третий пошёл! Удачи и успехов в лучшем клубе Украины. Без травм.

P.S. Таки уговорили)
Хай щастить !