27 червня 2024 14:11

Кін про Палмера: "У ньому є цей Х-фактор, коли він отримує м'яч, думаєш - щось станеться. Він вважатиме, що гідний старту, дивитиметься на Саутгейта, думаючи: "Випусти мене"

Рой Кін поділився враженнями від гри Коула Палмера.


Збірна Англії у третьому турі групового етапу чемпіонату Європи зіграла внічию з командою Словенії – 0:0. Півзахисник англійців Палмер з'явився на полі на 71 хвилині, замінивши Букайо Сака.

«За ким я завжди із задоволенням стежу, то це [Коул] Палмер, у нього є цей Х-фактор. Я пам'ятаю, ми дивувалися, чому він не вийшов у першій та другій грі, щоразу, коли він отримує м'яч, здається, що щось має статися. В останні 15-20 хвилин їхня гра пожвавилася.

Їм потрібно більше якості в атаці, я люблю Палмера, вважаю його дивовижним. Ви хотіли б грати персонально проти Палмера? Ви не хотіли б грати проти нього. Він настільки непередбачуваний, він може обіграти гравця, піти ліворуч чи праворуч. Багато класних гравців впливають на хід матчу, коли він виходив на поле, було видно, що він змінить гру.

Щоразу, коли він отримує м'яч, ми починаємо стежити за його діями. Мене важко вразити, але думаю: «Щось має статися». Щоразу, коли він отримує м'яч, ви думаєте, що щось трапиться.

Він вважатиме, що гідний стартового складу. Він не сидітиме і думати: «Я навчаюсь і радий бути тут». Він дивитиметься на Гарета, як це роблять великі особистості, думаючи: "Випусти мене на поле", - сказав колишній півзахисник "МЮ" в інтерв'ю ITV.