27 червня 2024 11:27
5

Журналіст: "Ребров - out? Для мене це питання є смішним. Нікуди він не піде з позиції головного тренера національної збірної"

Журналіст Володимир Звєров висловився про майбутнє головного тренера збірної України Сергія Реброва.


«Ребров – out? Це питання чомусь дуже багато зараз підіймається в медійній площині. Для мене воно взагалі не те, що не актуальне, воно – смішне. Нікуди Сергій Ребров не піде з позиції головного тренера національної збірної, тому що в нього є цикл. У нього є цикл, який має завершитися чемпіонатом світу. Я сподіваюся, все-таки чемпіонатом світу: груповим турніром і хорошими результатами там уже в Північній Америці.


Ребров приходив у ситуації, коли в нас була катастрофічна ситуація у відборі на Євро. Ми вже всі забули. Пригадуємо ті думки, з якими ми зустрічали Сергія Реброва: «Ага, у нас в групі Італія та Англія. Ми нікуди не вийдемо, давайте побудуємо команду, десь посмикаємося, спробуємо нав’язати боротьбу і будемо готуватися до ЧС». Такі були думки. Де вони поділилися зараз? Зараз уже: «Жах, усе». Одна помилка у Реброва і його штабу – матч Румунія – Україна», – сказав Звєров.

уже давно нужен иностранный специалист а не перетасовка одной колоды -нужна психология победителя не вечная гордость за достойный проигрыш
Сховати
динамо машына, Чим тобі Ребров не людина з психологією переможця? За 10 років роботи тренером - 10 титулів, з яких 6 чемпіонств країни.

У сусіда завжди трава зеленіша? У нас були все всякі Баранки і Луччі, стало краще?
Сховати
Cossack 1927, зеленіша все таки у нас...и да когда он чемпионат не Венгрии а чего то посолиднее выиграет тогда можно и про психологию говорить а так это та же жвачка с почти прошли,достойно проиграли-и так дальше и будет потому что патриотизмом не побеждают
Сховати
Саньоль о Грузии в 1/8 финала Евро: "Горжусь игроками, они превзошли все ожидания. Трудно осознать, чего мы добились – это произойдет, когда мы проиграем, вероятно"
Сховати
динамо машына, у нас Шева минуле Євро до 1\4 доводив, а Блоха в 2006 був там же на чемпіонаті світа, але більша частина наших диванних експертів не вважають це за досягнення