27 червня 2024 09:38

Нету про 0:2 з Грузією: "Головний урок - у жодному матчі не можна розслаблятися. Португалія мала шанси, успіх сьогодні був не на нашому боці"

Педру Нету прокоментував поразку у матчі з Грузією (0:2) на Євро-2024.


Команда під керівництвом Роберто Мартінеса поступилася збірній Грузії (0:2) у 3-му турі чемпіонату Європи, пропустивши перший гол на 2-й хвилині матчу. У 1/8 фіналу Євро-2024 португальці зіграють із командою Словенії.

«Головний урок сьогоднішнього вечора полягає в тому, що ми не можемо дозволити собі розслабитися в жодному матчі, особливо якщо ви починаєте гру, програючи.

Якщо спочатку було важко, то після цього стало ще складніше, оскільки вони стали ще компактніше захищатися в обороні, тому для нас це було дуже складно. Тим не менш, у нас були шанси, ми не забили, успіх сьогодні був не на нашому боці.

Це буде важкий матч [зі Словенії до 1/8 фіналу], як завжди. Ми тут, щоб перемогти, працюватимемо, щоб пройти далі і відреагувати на цю поразку, тому ми впевнені в собі перед наступною грою», – сказав півзахисник «Вулверхемптону» та збірної Португалії Педру Нету.