27 червня 2024 09:01

Саньоль про Грузію в 1/8 фіналу Євро: "Пишаюся гравцями, вони перевершили всі очікування. Важко усвідомити, чого ми досягли - це станеться, коли ми програємо, ймовірно"

Віллі Саньоль висловився про вихід Грузії до 1/8 фіналу Євро-2024.


Збірна Грузії обіграла команду Португалії (2:0) у 3-му турі чемпіонату Європи та вийшла до 1/8 фіналу на своєму дебютному Євро.

«Чесно кажучи, не пам'ятаю, що говорив гравцям перед матчем, але послання полягало у тому, щоб грати у свій футбол. Діяти дисципліновано, коли м'яч у суперника, та грати, коли він у нас. Я порадив їм згадати, як вони грали, коли їм було 16-17 років, без сумнівів, і сьогодні вони блискуче впоралися з цим, перевершили всі очікування.

Важко порівнювати часи, коли ти грав і коли на брівці. Ми все ще зосереджені на турнірі, важко усвідомити, чого ми досягли – ймовірно, це станеться, коли ми програємо.

У мене не так багато слів, але я дуже пишаюся гравцями через той образ Грузії, який вони продемонстрували у цих трьох матчах. Гордий бути їх тренером», – заявив колишній футболіст збірної Франції, який очолює грузинську національну команду.