26 червня 2024 11:03
3

Тарас МИХАЛИК: "У збірної України будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустимо у перші 20 хвилин"

26 червня національна збірна України з футболу проведе вирішальний поєдинок групового раунду чемпіонату Європи в Німеччині – з бельгійцями.


Колишній гравець збірної України Тарас Михалик ексклюзивно для Sport.ua розповів, за яких умов підопічні Сергія Реброва зможуть досягти позитивного результату:


«Я налаштований доволі оптимістично. Думаю, що в української збірної будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустить в перші 20 хвилин. Слід бути максимально сконцентрованими, бо в бельгійців є кому забивати. Я дуже хотів би помилитися, але думаю, що в паралельному матчі словаки та румуни зіграють між собою внічию, що дозволить їм пробитися до наступного раунду. Тому підопічним Сергія Реброва нічого не залишається, як грати тільки на перемогу. Що може допомогти досягти потрібного підсумку? Передусім, зразкова ігрова дисципліна, в українців кваліфікований тренерський штаб, сподіваюся, що буде взято на озброєння правильну тактику й хлопцям залишається тільки виконати установку. Чудово розумію, що взяти гору буде дуже складно, але треба.


Також кортить, аби Фортуна була на нашому боці, бо у вирішальних поєдинках дуже багато залежатиме від того кому вона посміхатиметься», – впевнений Михалик.

актуальнее будет говорить о первом тайме ну и во втором выложиться и не без везения попытаться победить -шансы есть
Правильніше, якщо не пропустимо перші 70 хв, а там вже або пан або пропав. Думаю така тактика і буде.
Треба, треба, треба!!!