26 червня 2024 08:57

Журналіст: "Ймовірність перемоги України у матчі з Бельгією не дуже висока"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч групового етапу Євро-2024 Україна – Бельгія.


- Вже всі прорахували варіанти, що можуть скластися у нашій групі. Зрозуміло, що нічия у матчі Словаччини і Румунії дуже ймовірна, і Україні треба вигравати. Чи можливо це? Звичайно, у футболі можливо все. Але ймовірність такої перемоги не дуже висока (хоча вболівати будем обов’язково!).


То ж, на результат тут ставити не хочеться. Хотілося би, звичайно, щоби румуни вирішили, що можуть поборотися за перші місце і виграли. Тоді наші шанси на плей-оф стануть стовідсотковими. Але цей варіант теж малоймовірний.


Що можем очікувати від цього матчу? У Бельгії дуже потужна атака. Де Брейне здорово грає, а гол Лукаку мають нарешті зарахувати…


Втім, так само у Бельгії не надто надійний центр оборони. І з румунами врятував разок Кастельс, і Словаччина взагалі зуміла в бельгійців виграти!


Отже, мені здається, ми забити зможем. Десь шанс знайдем. З іншого боку, дуже ймовірно, що і пропустим. Отже, мій прогноз на вирішальний для України матч на Євро: «обидві заб’ють» за 1,80.