26 червня 2024 08:23

Жоау Фелікс вперше відповів на питання про конфлікт із тренером Португалії Роберто Мартінесом

Нападник мадридського «Атлетико» та збірної Португалії, який виступає за «Барселону» на правах оренди, Жоау Фелікс прокоментував чутки про конфлікт із головним тренером національної команди Роберто Мартінесом перед матчем зі збірною Грузії на чемпіонаті Європи – 2024.

«Я читав цю новину про наш конфлікт, і це явна брехня – інакше мене зараз не було б тут. Це черговий прояв неповаги до мене, тренера та всієї збірної загалом. Іноді мій професіоналізм піддається сумніву, але деякі речі просто вигадують. Я поважаю рішення тренера – він обирає склад. Ми поговорили, і я сказав йому, що завжди радий допомогти команді, коли знадоблюся», – наводить слова Фелікса сайт журналіста Альфредо Педульли.


Зазначимо, що після двох турів групового етапу Євро-2024 збірна Португалії набрала шість очок та гарантувала собі вихід до 1/8 фіналу цього змагання. Фелікс не зіграв жодної хвилини в перших двох зустрічах португальців, залишившись у запасі. Однак у товариських матчах іспанський фахівець награвав 24-річного футболіста у стартовому складі.