25 червня 2024 18:23

Сергій РЕБРОВ: "Як зупинити де Брюйне? Думаю, ми повинні зупинити не тільки його"

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, як команда готується до матчу з Бельгією у третьому турі Євро-2024.


- Україна зазвичай грає на контратаках, а Бельгія любить контролювати м’яч. Але бельгійця не обов’язково треба перемагати, коли вам треба. Наскільки складно вам розрахувати цей момент?

- Думаю, журналісти повинні рахувати. Звісно, розуміємо, в яких умовах перебуваємо. Але завтра думаємо лише про перемогу – це дуже важливо для нас. Ми пробуємо пояснити футболістам, як грає Бельгія, розглядаємо різні сценарії. Але треба бути готовим до будь-якого розвитку подій. Звісно, треба бути готовими, треба старатися здобути перемогу. Це дуже важливо для нас.

- Який найкращий спосіб зупинити де Брюйне? Які шанси, що Маліновський гратиме?

- Як зупинити де Брюйне? Думаю, ми повинні зупинити не тільки його. Бельгія має багато футболістів, особливо в атаці, які є дуже якісними, грають за топ-клуби. Ми повинні поважати суперника, думати персонально про футболістів. Але також треба зосередитися на собі.

Щодо Руслана – як і казав, кожен має шанс. Дуже задоволений, що все одно, скільки хвилин проводить на полі, він б’ється, робить все для команди. Звісно, він має шанс зіграти завтра, – сказав Ребров.