25 червня 2024 10:30

"Чи може збірна України перемогти Бельгію?! Так!". Блогер навів приклад фіналу Кубка Стенлі

Український військовий та блогер Олексій Петров у своєму Facebook оцінив шанси збірної України у матчі з Бельгією на прикладі хокею.


"Що таке, спортивна жага до перемоги? В цьому році, у фіналі Кубка Стенлі зійшлись Флорида та Едмонтон. Перші три гри (серія триває до чотирьох перемог) виграли пантери з Флориди. І начебто здавалося, що ось він, такий жаданий Кубок. Ще одна гра і все. Але мабуть комусь накрутили пружину в одному місці і вже наступні три гри перемогу святкували нафтовики з Едмонтону. Причому, примудрившись в одному з матчів винести «пантер» в одну калитку, накидавши зокрема і російському воротарю, на якого молиться весь Мордор, вісім «банок». Сьогодні вночі, у сьомій вирішальний грі, льодовий майданчик ледве не розтанув від емоцій. Так, з мінімальною перевагою все ж таки свій перший Кубок Стенлі, виграла Флорида, але це дійсно була битва… Спортивна битва!


Я до чого… Чи в змозі збірна України по футболу, перемогти Бельгію?! Так! В змозі. Треба лише захотіти. Так захотіти, аби дим йшов з вух…".