24 червня 2024 23:21

Григорчук має варіант в Азербайджані. Наставник поки що знаходиться в Одесі

Рівно за тиждень до завершення дії контракту між Романом Григорчуком і ФК «Чорноморець» з’явилась інформація про ймовірний альянс фахівця з бакинським «Нефтчі». Про це, зокрема, повідомили азербайджанські джерела. Аби дізнатися, чи не є це фейком, як було вже наприкінці листопада минулого року з чутками про інший закордонний клуб, казахстанський «Актобе», кореспондент Sport.ua звернувся до офіційної особи – прес-аташе ФК «Нефтчі» Еміна Ефенді. Однак той утримався від будь-яких коментарів на цю тему.


З інших джерел в азербайджанському футболі вдалося довідатись, що контакт між українським спеціалістом та зацікавленими особами, під час якого обговорювались деталі контракту, дійсно мав місце. Було це попереднім діалогом сторін чи договір вже укладено, як поквапились написати деякі сайти, наразі невідомо.

А тим часом Роман Григорчук знаходиться в Одесі, де впродовж кількох попередніх днів, які передували завтрашньому виходу команди з відпустки, уважно переглядав молодих резервістів з команди U-19. Одеські вболівальники знайшли цьому пояснення на свій лад: тренер допрацьовує свій контракт до кінця, паралельно очікуючи розв’язки щодо свого майбутнього з пропозицією його подовжити.

У тренерській кар’єрі 59-річного Григорчука вже був період роботи в Азербайджані. Український фахівець на початку 2015-го очолив «Габалу», де трудився впродовж трьох з половиною років.