23 червня 2024 23:22
10

Iлля Забарний – на питання, чи знає хто такі Лінекер та Дель П'єро: "Ні"

Центральний захисник збірної України та «Борнмуту» Ілля Забарний розповів, чи дивиться і з якою регулярністю футбольні матчі.

– Люди постійно кажуть, що Ілля Забарний не дивиться на футбол. Ти Євро дивишся взагалі?


– Частково.


– Ми грали з тобою у гру. Я наказала тобі відгадати персонажа Гаррі Лінекера. Коли ти довго не міг його розгадати. Я тобі сказала: «Ілля, я коли зараз зніму цю наклейку, ти просто здивуєшся. Це такий легкий дійсно персонаж». Ти зняв і кажеш: «Владо, чесно не знаю». І Ангеліна (дружина Забарного) каже: "Він справді не так багато дивиться футбол". Є футболісти, яких він не знає. Зараз ти знаєш Лінекер?


– Ні.

- Ти ж в Англії, він там зірка.

– Я знаю лише опонентів, проти яких граю.

– А актуальних футболістів?


- Актуальних знаю. Я не зважаю на легенди.

– Тотті знаєш?


– Тотті знаю, звісно.


- Дель П'єро?


- Ні, чесно.


– Коли ти був дитиною, то дивився проти кого «Динамо» грає у Лізі чемпіонів?


– Ні. Я не дивився футбол, чесно говорю.


- А зараз? Чи дивишся дуже вибірково?

- Вибірково дивлюся. Чесно. Не змінилося нічого, бо багато футболу зараз у моєму житті і мені треба відпочити. Звичайно, визначні матчі: фінал Ліги чемпіонів, хороші ігри на Євро, топові матчі, звичайно, я дивлюся. Але так, щоби кожну гру… – сказав Забарний.

Знає , не знає ,як нах ... різниця ? Головне грає топово,і це в 21 рік.... " Майбутній "КЕП" і "легенда збірної"-це як мінімум...Да і трансфер до топ клубу не за горами...
Я не розумію чого накинулися на хлопця! Йому 21 рік! Він вже грає у найсильнішій лізі у Світі! З якого переляку він зобов'язаний знати футбольних пенсіонерів з інших країн? Вони грали коли Ілля під столом проходив а про Лінекера я промовчу! Я впевнений якщоб спитали у тих самих однолітків Іллі з Англії хто такі Блохін чи той самий Дель Пьеро то вони так само відповіли відсотків на 80 впевнений в цьому!
Pershe wrazhennya...,a chomu ya ne zdyvovanyj? I sprava tut zowsim ne w nashomu heroї. ( pokolinnya hadzhetiw - "c'est la vie '')
Якщо в нього і по життю такий рівень, то...
Сховати
i-Graupera, Не, Илья как раз умный парень.
Чего?! Не знать Линекера и Дель Пьеро?! М-да...
Сховати
Google, Да камон, человеку 21. Плюс играть в футбол
не означает им жить 24/7.
Google, Ну якщо ДЕль П'єро це легенда , але Лінекер просто не поганий нападник , якого не всі мають знати , якби він не працював на тб всі давно про нього забули . Не треба мда писати , ти виглядаєш sillier than him )
Сховати
SL1DE, Дель Пьеро - Легенда мирового футбола, Линекер - футбольная ТВ-звезда Англии и главный юморист и тролль английского футбола - в котором играет Забарный. Я не знаю, что надо делать, чтобы не знать их)
Илья Забарный -ты поц