23 червня 2024 10:05

Бруну Фернандеш: "Роналду – наш найкращий бомбардир, він голеадор, але, отримавши таку можливість, він робить асист. Це доводить, що для нас важливіше перемагати, ніж забивати голи"

Півзахисник збірної Португалії Бруну Фернандеш поділився враженнями від тог, що Кріштіану Роналду в матчі 2-го туру чемпіонату Європи 2024 проти команди Туреччини (3:0) зробив йому асист, хоча в моменті міг забивати сам.


«Забивати подобається всім, але це не найважливіше у футболі, і мій гол це відображає. Кріштіану – наш найкращий бомбардир, він голеадор, але, отримавши таку можливість, він робить асист. Це доводить, що для нас важливіше перемагати, ніж забивати голи.

Усі знають, що наша мета – перемога. Іншої мети немає. Матч із Грузією буде дуже важливим, незважаючи на нашу ситуацію, ми хочемо виграти», – заявив Бруну Фернандеш.

Нагадаємо, на 53-й хвилині гри Туреччина – Португалія за рахунку 0:2 Роналду і Фернандеш вийшли удвох на одного голкіпера суперників. Кріштіану міг вирішувати ситуацію сам, але зробив передачу партнеру на вже порожні ворота.

Португалія лідирує в групі F Євро-2024, маючи 6 очок із шести. 26 червня в заключному матчі групової стадії португальці зіграють із грузинами.