23 червня 2024 08:15

Тедеско про 2:0 з Румунією: "Бельгія могла забити 4-5 голів, ми змарнували кілька моментів. Дуже важлива перемога"

Доменіко Тедеско висловився про перемогу Бельгії у матчі з Румунією на Євро-2024.


Бельгійці обіграли румунську збірну (2:0) у другому турі групового етапу чемпіонату Європи.

«Ми грали з тією самою структурою, що й проти Словаччини. Тілеманс зіграв фантастично, як і решта. Ми раді, що взяли ці три очки, а тепер готуватимемося до наступної гри.

Ми пресингували високо, намагалися відбирати м'яча на половині поля суперника. Румунія любить контролювати гру. Грати проти них непросто, але ми були психологічно на висоті.

Я дуже радий, що ми виграли, нам було дуже важливо взяти ці три очки. Звичайно, ми змарнували кілька шансів. Було б чудово, якби ми змогли закрити гру раніше.

Так, шкода [що нам потрібно стільки моментів, щоб забити]. Думаю, сьогодні можна було забити три, чотири чи п'ять голів. Здорово, що ми створюємо такі моменти, але нам треба набратися терпіння.

Я знаю Кевіна вже близько року. Він був недоступним для нас під час відбірного турніру. Ви можете відчути, наскільки вона позитивна, і важливо, щоб хлопці виходили на поле в такому ж настрої.

Я думаю, ми знали, як вони гратимуть зі своєю схемою 4-1-4-1. Ми знали, як вони захищатимуться. Часом нам доводилося терпіти, але це футбол», - сказав головний тренер збірної Бельгії.