23 червня 2024 08:12

Підсилення для суперника "Динамо". "Партизан" підписує півзахисника, який грає за команду МЛС

Раніше "Партизан", який є суперником "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів, посилив свою оборону завдяки приходу захисника Ніхада Муякіча , а тренер Александар Станоєвич збирається отримати значне доповнення в півзахисті.


Як пише En.nogomania.com, 26-річний гравець збірної Гондурасу Кервін Арріага , який нині грає за "Міннесоту Юнайтед" у MLS, найближчим часом підпише контракт із сербським клубом.


Арріага приєднується до "Партизана" за наполяганням Александра Станоєвича, який хотів отримати опорного півзахисника під час його перебування в турецькому клубі Конья. Партизан заплатить "Міннесоті" 500 тисяч доларів за Арріагу трьома частинами.

За попередніми оцінками, очікується, що Арріага замінить Дені Кастільо. Мічний півзахисник, який є 190 см ростом, раніше зацікавив німецький клуб "Кайзерслаутерн" і різні турецькі команди.


"Партизан" швидко домовився про фінансові умови з "Міннесотою", але американський клуб хотів залишити Арріагу до кінця сезону, а саме до 20 липня. Однак Станоєвич наполіг на негайному прибутті Арріаги в Європу, щоб він міг приєднатися на зборі "Партизана" в Словенії.