23 червня 2024 08:05
2

Можна і при поразці, можна і при нічиїй. Що потрібно збірній Україні, щоб пройти в 1/8 фіналу Євро-2024

Перемога Бельгії у матчі проти Румунії порівняла усі команди у групі E. Тепер кожен з колективів має по три очки.


У цьому випадку головним критерієм є різниця забитих-пропущених. Через 0:3 від Румунії в першому турі збірна України іде на четвертому місці.


Можна і при поразці, можна і при нічиїй. Що потрібно збірній Україні, щоб пройти в 1/8 фіналу Євро-2024 - изображение 1


Фінальний матч групового турніру “синьо-жовті” проведуть 26 червня проти Бельгії у Штутгарті. Будь-який результат цього поєдинку дає можливість вийти в 1/8 фіналу, однак у деяких варіантах є певні умови.

При перемозі над збірною Бельгії національна команда України пройде далі з першого місця, якщо у паралельному матчі Словаччина – Румунія буде перемога перших або нічия. При звитязі румунів підопічні Реброва будуть другими.

Нічия у матчі Україна – Бельгія і перемога однієї з команд у паралельному поєдинку виводить “синьо-жовтих” з третього місця. А ось нічия в обох зустрічах групи E означає для команди Реброва виліт на стадії групового етапу.

При поразці бельгійцям збірна України може пройти далі лише за умови перемоги Румунії у матчі проти Словаччини. Тоді в українців і словаків буде однакова кількість очок, але зіграє роль перемога “синьо-жовтих” в особистій зустрічі.

Усе вирішиться 26 червня. Обидва матчі розпочнуться о 19:00 за Києвом.
нефиг было румынам 0:3 влетать ...а так только победа(из области фантастики) даёт выход из группы
При нічийному результаті і Румуни і Словаки 100% виходять в 1/8 фіналу, тому скатають нічийку, до гадалки не ходи. Нас влаштовує тільки перемога, притому, що Бельгію влаштує нічия. Розклад так собі((((