22 червня 2024 20:41

"Барса" готова вислухати пропозиції по всіх гравцях, крім 6-ти недоторканних: Педрі, Гаві, Ямала, Тер Штегена, Кубарсі та Ферміна

"Барселона" позначила шість гравців, які не підлягають трансферу.


За інформацією Diario Sport, недоторканними для керівництва «блауграни» є Пау Кубарсі, Ламін Ямаль, Педрі, Гаві, Фермін Лопес та Марк-Андре тер Стеґен.


Становище решти гравців відрізняється. Відхід деяких буде сприйнятий клубом позитивно, а інші можуть піти лише за велику суму, наприклад, Рональд Араухо та Алехандро Бальде. Новий тренер Хансі Флік вважає їх важливими гравцями, але у разі високої пропозиції клуб замислиться про продаж.


Керівництво розраховує на Жуля Кунде, Андреаса Крістенсена та Іньїго Мартінеса, але готове розглянути продаж як француза, так і данця. Те саме стосується і Мартінеса, чия реєстрація перебуває під питанням через фінансовий фейр-плей, оскільки він був зареєстрований у Ла Лізі лише до 30 червня 2024 року.

У півзахисті відхід Оріоля Ромеу вважається майже вирішеним. Він може повернутися до «Жирони» за суму, приблизно рівну тій, що «Барселона» заплатила за нього минулого літа – 3,5 мільйона євро. У Серджі Роберто закінчується контракт і його продовження залежить від зарплатного фонду «Барселони».


Що стосується Френкі де Йонга, його ситуація схожа на Араухо. У нього дуже висока зарплата, і клуб запропонував йому продовження контракту, але гравець наразі не відповів. У будь-якому випадку, якщо надійде значна пропозиція, вона буде розглянута, як у випадку з Ілкаєм Гюндоганом, хоча на німця їх не чекають.


Левандовскі має стати важливим гравцем із приходом Фліка, але його готові продати з огляду на вік та високу зарплату поляка. Також будуть розглянуті пропозиції щодо Феррана Торреса та Рафіньє – особливо по другому. Бразилець не хоче йти, але на нього є високий попит, і клуб може пожертвувати їм для інвестицій в іншу позицію.


Останній у списку – Вітор Роке. За Хаві його відхід вважався майже вирішеним, але з Фліком у нього є шанс залишитися, хоча пріоритетом залишається оренда бразильця.