22 червня 2024 20:09

Данило БЕЗКОРОВАЙНИЙ: "Людина з "Лаціо" приїжджала, я навіть бачив контракт, але щось не вийшло"

Новачок «Полісся» захисник Данило Безкоровайний, який раніше виступав за «Кривбас», сказав, що в минулому ним цікавилися «Лаціо» та «Селтик».

- Ти краще розкрився у «Кривбасі», чи таки виділиш закордонний період?


- Думаю, що найкращим був закордонний період.


- Де саме?


– У словацькому футбольному клубі «ДАК 1904». Я думаю, я тоді дуже добре виступав і саме там уперше мав хороші пропозиції продовження своєї кар'єри, але здоров'я трохи завадило мені. Я тоді отримав тяжку травму, тож дещо не вийшло. Потім уже були інші клуби, і я опинився у «Кривбасі». Думаю, у Кривому Розі я теж показав дуже добрий рівень, але в мене все ще попереду.

- Я там читала, що ти міг перейти в "Селтік" і "Лаціо", це правда?


- "Лаціо" було запропоновано після чемпіонату світу. Навіть ця людина приїжджала до Львова, ми зустрічалися, спілкувалися, я вже бачив навіть контракт, але щось не вийшло. Якщо ми говоримо про «Селтик», то вже було куплено квитки на літак, але щось теж не вийшло там. Знаю, що була проблема із агентами – щось там не домовилися між собою.


- На той момент дуже шкодував, що не зрослося?


- Ну звичайно. Хотілося перейти до якісної команди. Думаю, я б розкрився трохи краще, мабуть. Але, знаєте, це життя і не треба озиратися назад, треба йти тільки вперед, – сказав Безкоровайний.


Фото - ФК «Кривбас»