22 червня 2024 14:34

Бражко кращий за Степаненка, але є нюанс: Федорчук висловився щодо позиції в опорній зоні збірної України

Колишній головний тренер Таврії Олег Федорчук прокоментував виступ Володимира Бражка в центрі поля національної збірної України в матчі проти Словаччини(2:1).


На думку наставника Олега Федорчука, в переможному матчі збірної України проти Словаччини (2:1) Володимир Бражко виглядав краще, ніж Тарас Степаненко, але був не таким яскравим, як в Динамо.

«Зіграв він краще, ніж Степаненко. Але це не той Бражко, на якого я очікував. Володимир сам по собі дуже харизматичний, лідер, з відповідними характеристиками. А ось у збірній, мені здається, він почуває себе скуто, занадто стриманий. У Динамо Бражко зухвалий, впевнений – це підкорює усіх, а тут…»

Федорчук очікував більшого від Бражка. Також тренер звернув увагу на м’ячі на Євро-2024, адже на турнірні залітає багато дальніх ударів.

«Сьогодні він виглядав непогано, але я очікував більшого. Навіть цей його удар з 25 метрів. Мені здавалося, що ці м’ячі якраз для Бражка і зробили. Можливо, він не знає, що ці м’ячі дуже здорово летять?:)», – заявив Федорчук для Zbirna.com.