22 червня 2024 14:01

Євген ХАЧЕРІДІ: "Партизан" - це хороший жереб. У "Динамо" дуже великі шанси пройти цю команду. Дай Бог, буде підсилення"

Селекціонер «Динамо» Євген Хачеріді висловився про результати жеребкування 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, який звів киян зі сербським «Партизаном».


«Я вважаю, що це хороший жереб. Я і хотів, щоб був «Партизан». Я вважаю, у нас дуже великі шанси пройти цю команду. Ми повинні добре підготуватися. Дай Бог, буде підсилення. З цією командою можна спокійно грати і проходити.


Я грав проти «Партизана» за Хацкевича, це також дуже міцна команда. Якщо я не помиляюся, то в них там гратимемо без вболівальників. Це великий плюс для нас. Це щастя, сто відсотків. Тому що серби вболівають дуже сильно. Провокації були б, сто відсотків. Це великий плюс, були б великі провокації: якісь прапори і це все.


Слава Богу, що ми граємо на виїзді без вболівальників – великий плюс для нас. Команда нам по зубах. Вважаю, що ми повинні їх проходити. Для нас – хороший жереб», – сказав Хачеріді.