22 червня 2024 12:49
1

Чи поїдуть гравці "Динамо" на Олімпіаду? Хачеріді назвав футболіста, якого "точно не відпустять"

Селекціонер «Динамо» Євген Хачеріді висловився про те, що відпустить київський клуб своїх гравців на Олімпіаду.


«Я не знаю, це все Шовковський вирішуватиме. Я думаю, ті, що не грають в основному складі, він може і відпустить, але весь кістяк – він нікого не відпустить. Тому що кваліфікація Ліги чемпіонів.


Я думаю, що Волошина не відпустять. Він – основний гравець. Його точно не відпустять. Я не те, що думаю, його не відпустять. Є інтереси олімпійської збірної, так. А є інтереси «Динамо» Київ – кваліфікація», – сказав Шовковський.


Водночас з інших джерел стало відомо, що півзахисників Максима Брагару та Миколу Михайленка «Динамо» готове буде відпустити на Олімпійські ігри.

Зі складом збірної України на Олімпіаду сам чорт ногу зламає. Ротаню дуже буде складно. Як ми виступимо на Олімпіаді - прогнозувати неможливо в таких умовах. І СаШо теж можна зрозуміти: не можна провалити кваліфікацію другий рік поспіль. А тут ще й не гратимуть ті, що зараз на Євро-2024. І досі не відомо, кого Ротань хоче взяти з трьох досвідчених гравців, яких можна заявити за олімпійську збірну. А від них дуже багато що залежатиме.