22 червня 2024 12:01

"Для нас це велике підсилення". Хачеріді розповів про інтерес "Динамо" до Герреро та іншого іноземного форварда

Селекціонер «Динамо» Євген Хачеріді висловився про інтерес киян до латиноамериканського нападника та прокоментував чутки про зацікавленість у послугах форварда «Зорі» Едуардо Герреро.


«Чи розглядаємо ми нападника, який грає в Латинській Америці? Так-так. Але я щодо цієї інформації нічого не можу сказати, бо у мене нічого немає.


Герреро? Щодо нього я багато чого чув, але я не знаю. Взагалі нічого не можу сказати, оскільки не володію жодною інформацією. Герреро для мене – я Ігорю Михайловичу та Григорію Михайловичу говорив – один з найкращим нападників чемпіонату України.


Для нас це велике підсилення, знову ж таки. Сказав Ігорю Михайловичу: «Якщо вдасться, то беріть». Шовковському він подобається. Я так розумію, Герреро подобається всім. Президенту також подобається, він сам каже: «Так, я з тобою згоден».


Але, знову ж таки, ми граємо з одним нападником. Підписали новий контракт з Ванатом. Якщо ми беремо Герреро, то він же повинен грати. Якщо він не гратиме, то вони ж іноземці… Атмосфера в клубі, атмосфера на тренуваннях…


Закриваємо дорогу Пономаренку? Не знаю, для мене поки важко за нього сказати. Те, що він перспективний, це так. Подивимося», – сказав Хачеріді.