22 червня 2024 11:36
1

Хачеріді назвав двох центрбеків, якими цікавилося "Динамо": одного з них вмовляв Коноплянка

Селекціонер «Динамо» Євген Хачеріді підтвердив, що «Динамо» цікавилося панамським центральним захисником Хосе Кордобою з «Левські».


«Дивилися. Там ціна у 2-3 рази дорожче, ніж у Себальйоса. Але якщо взяти Кордобу та Себальйоса, то Браян набагато цікавіший», – стисло сказав Хачеріді.


Крім того, відомий у минулому захисник «біло-синіх» підтвердив, що кияни мали інтерес також до румунського захисника «Краковії» Вірджіла Гіце.


«Так, це правда. Я також не те, щоб наполягав, але він мені сподобався за футбольними характеристиками. Такий шикарний футболіст. Для нас це було б посиленням за хорошу ціну, якщо брати ціну та якість. Супер. Знову ж таки, він всім сподобався.


Ми не раз йому телефонували – то так, то ні. Зрозуміло, війна. Чи вмоляв його Коноплянка? Так, Артем Кравець виходив на Коноплянку, який з ним грав у «Краковії». Він дав йому хорошу характеристику: він професіонал, має хорошу швидкість, з невеликим ростом добре грає головою і навіть забиває 6-7 голів за сезон. У нас було два гравці – Себальйос та Гіце», – сказав Хачеріді.

Кордоба дуже крутий гравець. Враховуючи, що він перейшов в Кока-Колу, то буде коштувати суттєво дорожче Себальоса. Але дійсно Себальос набагато цікавіший.
Гіце - це діже поганий варіант.