22 червня 2024 11:25
2

"Наша з Кравцем креатура". Хачеріді підтвердив, що "Динамо" близьке до підписання захисника

Селекціонер «Динамо» Євген Хачеріді підтвердив, що захисник Браян Себальйос близький до переходу в «Динамо».


«Чи доїде Себальйос? Дай Бог. Чекаємо офіційно. Дай Бог, він нам буде потрібен. З того, що ми бачити, – це дуже сильний захисник. Він має швидкість, дуже швидкий. Крім того, він чіпкий, добре грає головою. Ми шукали центрального захисника, багато футболістів. Головний тренер хотів, і ми дуже хотіли.


Чи схожий він чимось на мене? Важко сказати. Ми різні. Я – високий, він – трохи нижчий. Напевно, він ще швидкий за мене. З того, що ми бачимо, він у відборі… Я у відборі також був непоганий. Дай Бог, щоб це вдалося. Ми всі його хочемо бачити, головний тренер хоче його бачити.


Ми ходили до керівництва. Не буду казати, що аж умовляли. Чия це креатура? Наша. Я та Кравець дивилися. Розумієте, ми багато дивилися футболістів, вибирали і потім подивився головний тренер та його помічники – їм теж дуже сподобалося. Ми ходили до Ігоря Михайловича та Григорія Михайловича. Так, він недешевий, коштує грошей. 1,1 млн? Більше.


Коли нас спитали, чи ми впевнені, то я і Артем сказали, що так. За такі гроші, хороший вік… Коли він 2-3 сезони добре гратиме, то його продадуть у 2-3 рази дорожче. Чому довелося вмовляти? Не знаю, можливо, у них є якась невпевненість. Можливо, вони бояться помилитися гравцем, що ми радимо, його візьмуть, а він не заграє. Потратять гроші, а ми будемо винні. Тому що ми молоді функціонери? Так. Можливо, бо вони думають, що в нас немає досвіду. Ми, звичайно, просили. Слава Богу, ми чекаємо офіційне підтвердження. Для нас це підсилення», – сказав Хачеріді.

Молодцы, удачи в дальнейшем пути.
Там він розповів що йому в пару хочуть придбати ще одного колумбійця