22 червня 2024 10:31

Мілевський замовляв повій для зірки "Баварії" на прохання Тимощука: відверте зізнання Артема щодо Євро-2012

Колишній форвард київського Динамо та збірної України Артем Мілевський поділився історією про те, як на Євро-2012 на прохання Анатолія Тимощука влаштував для Франка Рібері зустріч із двома дівчатами легкої поведінки.


«Дзвонить мені – пітерський чувак (Тимощук, прим. – «УФ»): «Рібері подзвонив і попросив нарити дівчаток легкої поведінки». Я кажу: «А я до чого?». – «У тебе ж записник є, ти своя людина по дівках». – «Який його прайс цікавить і скільки дівчат потрібно?».

– «Зараз передзвоню». Рібері йому відмаячив. Передзвонює мені цей клоун: «Треба двоє [дівчат] по тисячі доларів». Я говорю: «Добре, дай мені 30 хвилин».

Мілевський розповів, що вирішив допомогти колишньому партнерові зі збірної України.

«Дзвоню найголовнішій мамці: «Привіт, це Міля. Зараз йде чемпіонат Європи, і збірна Франції живе у готелі «Хаят». Треба дві дівчинки по штуці». – «Кому?». – «Рібері». – «Це той із шрамом із Франції?»

– «Ну так. Тільки дивись, не підведи. Мені треба марку тримати, щоб мене потім хвалили». – «Добре». – «Тільки ти мені покажи спочатку їхні фотки». – «Дай мені 30 хвилин». Вже цей дзвонить: «Ну що там?». – «Вирішую питання».

Екснападник Динамо натякнув, що як подяку від Рібері очікував отримати пляшку гарного віскі.

«Тут вона надсилає фотки. Я дивлюсь – дівчатка топ. Дав адресу. Вони тулять у «Хаят». Я кажу пітерському: «Передай Франку привіт, нехай мені організує пляшку «Чіваса» через тебе».

Дівчата виконали своє завдання на найвищому рівні, залишивши француза задоволеним.

«Охорона завела дівчаток до Рібері, він брав їх на дві години. Я сиджу, думаю: що там відбувається? Дві години ночі, я не сплю, клацаю телевізор. Тут дзвонить мені мамка: «Все нормально. Дівчатка задоволені, він їм налив шампанське, не те, що ти». Я говорю: «У сенсі не те, що я? Що ти мене ображаєш?».

Тьома, та я жартую. Рібері у захваті». – «Все, бувай. Я буду у відпустці чи до лазні поїду, наберу. Скажи чесно, Рібері дав на чай?». – «Дав зверху по 100 євро». Я говорю: «От ви пиз##те. Мабуть, нормально дали. Де відкатик (сміється, – прим. «УФ»)?.

Однак, незважаючи на допомогу для Рібері, віскі Мілевський не дочекався.

«Я слухавку поклав, видихнув. Головне, що Рібері сподобалося. Після всього дзвонить мені пітерський: «Міля, дякую тобі. Все на найвищому рівні, Рібері в шоці». Там ще Роббен дізнався, вони ж із ним були кентами в Баварії. Коротше, Рібері ви#бав цих дівчат, залишився задоволений, а віскі я чекаю досі. Так і не виставився, скотина (сміється, – прим. «УФ»), – сказав Мілевський під час стріму на своєму твіч-каналі Timi_1010.