22 червня 2024 09:52

Грізманн - про результативність Франції: "Це трохи розчаровує, але немає про що хвилюватися"

Нападник збірної Франції Антуан Грізманн прокоментував нічию з Нідерландами (0:0) у 2-му турі групового етапу Євро.


"Ми надійно оборонялися, як і в першій грі. У мене були моменти, це питання сантиметрів. Перший, я знав, що Рабіо збирається віддати мені пас, але він прийшов занадто далеко позаду, і він був на моїй правій нозі, не на тій нозі. Таке буває. Другий я побачив, що Канте бачить мене, тому я знав, що він прийде. Думаю, це був помилковий рикошет від захисника. Я був трохи здивований, коли отримав його, і моє тіло пішло назад. Я намагався зловити м'яч якнайкраще, але мені не вистачило кількох сантиметрів.

Це трохи розчаровує, але немає про що хвилюватися. Це те, що нам потрібно покращити, бути більш смертоносними в атаці і намагатися забивати. Це атакуючі періоди, іноді це працює, іноді ні. Нам потрібно продовжувати працювати. Мені не потрібно було опускатися вниз, щоб створити гру, я був ближче до штрафної, як в "Атлетіко". У мене були моменти, і вони ще будуть. В атаці нам потрібно забивати. В обороні ми дуже мало залишаємо нашим суперникам. Ми повинні забивати попереду", - сказав нападник.

У першій грі Франції проти Австрії перемогу "синім" приніс автогол Вебера (1:0). Таким чином, від французів голів на турнірі поки не було. Попри це, команда посідає 2-ге місце в групі D.