21 червня 2024 09:12
2

Ігор ЦИГАНИК: "Щиро вірю, що гравцям не буде соромно дивитись у вічі вболівальників після поєдинку проти Словаччини"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч групового етапу Євро-2024 Словаччина – Україна.

- Я вже емоційно все видав у своєму прямому ефірі, усі і так все чудово розуміють. Після такого провального старту команда повинна показати не просто інший футбол і результат, а сповна реабілітуватися.


Я щиро вірю в те, що збірна України зробить правильні висновки, що гравцям не буде соромно дивитися в очі вболівальників після поєдинку проти Словаччини. Лише перемога зможе залишити нам шанси боротися за плей-оф.


Матч очікується надзвичайно важким. Словаччина дуже солідно зіграла проти Бельгії, показала дійсно гарне взаєморозуміння на полі. Суперник не із легких, але сил словаки з бельгійцями теж витратили чимало, про що казали в коментарях після гри.


Словаччина так само чудово розуміє, що навіть один заліковий бал проти України гарантує їм на вихід з групи – цей фактор також слід враховувати, наш опонент може постаратися тактично зіграти обережно позаду, використати контрвипади попереду.

а цыганыку не стыдно смотреть в глаза украинцам после того как он ходил на суд кало-мойского поддержать?
То що ж ви розквокталися. Коли реабілітуються тобі і будете діферамби їм співати. Я ж навпаки побачивши повну беззубість в атаці в матчі проти румунів вже нічого не чекаю від них.