21 червня 2024 09:50
1

Безкоровайний – про матч зі Словаччиною: "Україна фаворит. І на папері, і за іменами"

Захисник "Кривбасу" Данило Безкоровайний поділився очікуваннями від матчу збірної України проти Словаччини на Євро-2024.

– Даниїле, збірна України до протистояння зі Словаччиною знову підходить у статусі фаворита. Принаймні за букмекерськими розкладами. Як Ви вважаєте, команда Сергія Реброва справді сильніша за підопічних Франческо Кальцони?


– Звісно, Україна фаворит. І на папері, і на ім'я. У Сергія Реброва зараз дуже гарний підбір гравців, справді якісних виконавців. Просто, розумієте, у першій грі на Євро-2024 проти Румунії все якось пішло не так: Лунін обрізався, пас не так, як треба віддав, а у Станча божевільний гол вдався, потім Андрій не врятував і хлопці психологічно надломилися.


Якщо завтра Ребров налаштує команду, як слід, вибере тих гравців, які зараз психологічно стійкі і на яких не позначилася поразка від румунів, то все буде гаразд. Переможемо.


Взагалі, зараз нема чого вже згадувати зайвий раз фіаско від румунів. Потрібно рухатися далі. Шанси на 1/8 фіналу ще є. Потрібно перемагати Словаччину та готуватися до гри проти Бельгії, яка, напевно, буде ключовою, – сказав Безкоровайний.

З Румунією теж так було.