21 червня 2024 08:44

Блогер: "Ризикувати Миколенком можна, але чи варто? Словаччину влаштують 0:0 та 5-6 контратак"

Ведучий ТаТоТаке про ймовірні зміни стартової одинадцятки на другий матч збірної на Євро-2024.


«Ребров - сентиментальний. Однак, здається, аж не настільки, щоб залишити у воротах Луніна. Це дійсно провальний матч, тримати кіпера, щоб після кожного удару з центру поля всі хапалися за серце, то не добре.

Ризикувати Миколенком можна, але чи варто? Словаччину влаштують 0:0 та 5-6 контратак. Хто може бути більш пристосованим до пасової гри за Зінченка?

Навряд стануться зміни в центрі захисту, бо автобус буде не завтра, а проти Бельгії.


Конопля один з улюбленців ТШ, проте відпочинок Юхиму потрібен. Троссар, Докю, Опенда - хлопці динамічні. Три гри за тиждень Конопля не витягне.


Степаненко прощатиметься зі збірною в матчі проти Бельгії, як Онотоле в Марселі з поляками в 2016-му. Звісно, якщо завтра Україна не зробить бодай якісь висновки. Тож поки Тарас лежатиме під крапельницею, шанс має отримати Бражко.

Було б дивно, якби Судакова та Шапаренка, яких награвали в центрі поля під гру в пас, зараз почнуть розбавляти Маліновським. Дивно, але й не без розрахунку. Руслан ніколи не був видатним атлетом, проте може виконувати передачі рівня Євро із закритими очима. Було багато лірики після матчу, розмов про яйця, повістки і різний подібний окультизм. Якщо і Ребров щиро вважає, що причини поразки не виключно в футбольній площині (розіграш мʼяча та гра в пас), а десь в гаданні на таро та гороскопах, то в нас знову будуть проблеми. Тож не виключаю і двох змін в півзахисті, бо досі довіряю погляду Реброва на футбол.


Яремчук непогано вийшов на заміну (зі слів очевидців), та й загалом гра між лініями його стихія. Якщо Судаков знову буде йти на фланг, витісняючи Мудрика в напівфланг, то Роман виглядає чудовою опцією. Довбик, все ж, більш переконливий там, де є глибина. Словакам 0:0 підходить, тож глибини може й не бути».